Lid Worden?

 

 

 

Info over D.E.R.M.

Studenten-funsportvereniging
D.E.R.M. is de ideale combinatie tussen een echte studentenvereniging en het beoefenen van funsporten (golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, skien en snowboarden). Een gezellige sfeer is bij D.E.R.M. super belangrijk en wordt gestimuleerd door een wekelijkse borrel op donderdag en gemiddeld één of twee activiteiten per week. Verder heeft D.E.R.M. op verschillende locaties eigen materiaal liggen waar je als lid gebruik van mag maken. Leden stimuleren elkaar om te sporten en daarnaast is er de mogelijkheid om lessen te nemen en worden er meerdere reizen georganiseerd, zoals een wintersport en surftrips. Hierdoor hoef je de funsporten nog niet te kunnen, je kan ze ook bij ons leren!

De sfeer bij D.E.R.M. is erg toegankelijk, er is geen hierarchie en leden zijn vrij om te gaan en te staan waar ze willen. Dit houdt in dat je niet verplicht bent om naar borrels of activiteiten te gaan. De ervaring leert wel dat hoe meer je investeert in D.E.R.M., des te meer je er ook voor terugkrijgt.

Daarnaast heeft D.E.R.M. ook genootschappen, disputen en commissies, die het sporten en de activiteiten stimuleren.

Contributie
Om lid te worden bij D.E.R.M. moet je ook contributie betalen. Dit wordt gedurende het jaar in 4 verschillende periodes geïncasseerd. In het begin van het jaar zal €140,- worden geïncasseerd. Daarna zal in de loop van het jaar 3x €40,- worden geïncasseerd voor materiaalkosten. De kosten voor activiteiten verschillen en zullen bekend worden wanneer je je hiervoor inschrijft.

Verplichtingen
Om lid te kunnen worden bij D.E.R.M. zijn enkele activiteiten wel verplicht, namelijk de T.I.E.T. (inauguratieweekend) op 15 t/m 17 september en de BLV (officiële benoeming als lid) op 30 september. Dit is als eerstejaars verplicht, kan je hier niet bij zijn dan kan je niet lid worden! Daarnaast is er de dermolition, dit duurt van 18 t/m 29 september en is bedoeld voor eerstejaars om kennismaking met D.E.R.M. en andere leden te stimuleren. Dit is niet verplicht, maar het is wel gebruikelijk om je hiervoor in te schrijven.

Loting
Bij D.E.R.M. is er een eerlijke loting. Komend jaar worden 150 leden ingeloot, waarvan 75 jongens en 75 meisjes. Er is niet een manier om een grotere kans te maken om ingeloot te worden. Maandag 4 september wordt je gebeld met de uitslag of je bent ingeloot of uitgeloot. Zorg dat je die dag bereikbaar bent en zorg dat je dezelfde dag terugbelt als je een gemiste oproep hebt. Wanneer we de volgende dag niks van je gehoord hebben, dan vergeven we je plek aan iemand anders. Wanneer je bent ingeloot dan is vrijdag 8 september de officiele inschrijfdag.

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor het verenigingsjaar 2017-2018 vinden plaats:
24, 25, 28, 29, 30 augustus 14:00 - 18:00
31 augustus en 1 september 12:00 - 18:00
in CREA kantoor 3.15, Nieuwe Achtergracht 170

Kan je niet in Amsterdam langskomen tijdens de IDEE of INTREE?
Stuur dan ruim van tevoren een mailtje (met je telefoonnummer) naar info@derm.nl!
Voor vragen over het inschrijven bij DERM bel naar 020 525 37 86