D.E.R.M.

Lid worden

Lid worden van D.E.R.M.? Wat een goede keuze!

Inschrijven

Dit jaar kan je je inschrijven op 28, 29 en 30 augustus van 12:00 tot 18:00. Je dient je op locatie in te schrijven. De exacte locatie volgt later. Je krijgt op 2 september een belletje waarin je hoort of je bent ingeloot. Indien je bent ingeloot is de officiële inschrijfdag op 5 september. Op die dag moet je langskomen op de bestuurskamer om je contract te ondertekenen.

Om je aan te melden bij D.E.R.M. moet je 18+ zijn en studeren in Amsterdam (mbo, hbo of wo). Meer info volgt in de loop van het jaar. Hou hiervoor de website en de social media kanalen van D.E.R.M. in de gaten! Heb je vragen over de aanmeldingen? Stuur dan ruim van tevoren een mail (met telefoonnummer en het tijdstip dat je gebeld kunt worden) naar info@derm.nl.

Introductieperiode

Deze periode bestaat uit een aantal evenementen. Het begint met de T.I.E.T.: het introductieweekend waarin je terminaal, intensief, extreem getest zal worden. Deelname hieraan is verplicht. Dit jaar is de T.I.E.T. van 13 t/m 15 september. Het weekend wordt gevolgd door de Dermolition: een week vol activiteiten om de rest van D.E.R.M. beter te leren kennen. Deelname is niet verplicht, maar wel gebruikelijk (en heel leuk). Dit jaar is de Dermolition van 16 t/m 27 september. De Bijzondere Leden Vergadering is de dag dat je als lid van D.E.R.M. wordt geïnaugureerd. Dit jaar is de BLV op 28 september. Ook deze is verplicht.

Over het aanmelden
Aanmelden
Hoe?
Loting
150 nieuwe leden
Verplichtingen
TIET & BLV
Kosten
Contributie